View Single Post
Old 04-17-2008, 04:09 PM  
blonda80
FOR HIRE: AFF Manager

blonda80's Avatar

Industry Role:
Quote:
Originally Posted by Big_D View Post
Yes I have picked up some romanian during my tenure here, with that being said the exact romanian translation (well as close as it gets) is............

Da, trebuie sa fiu de acord cu tine ca 99% din barbatii romani sint prosti. In totdeauna romancele colecteaza cecurile. Colegu, sint foarte frumoase si stiu cum sa-si arate curu.

In ceea ce priveste obiceiurile la servici, trebuie a corectez, in ultimul an a fost ODC++ (sau DC++), dar recent s-au convertit la torente din cauza politiei care se uita cit sheruiesti si ii fut pe aia care dau prea mult.

Pentru aia care nu stiu, sint retele motropolitane care au transfer de pina la 50 MBps (megabytes, nu biti)

Un alt obicei este adictia pentru cs. Cam 80% din baieti iau pauze de min 20 de cs la fiecare 2 ore pentru a se relaxa (cred).

Acestea fiind spuse, majoritatea pizdelor din Romania sint curve, fie cu sU fara web cam. Le arati verzisorii (verzii, rosii, albastrii, galbenii sau orice) (da sint din plastic) si esti futut sau faci laba la un film. Fetele astea isi fac treaba parca ar fi un job. Daca nu le arati ceva inainte sa vb cu ele se duc la altii pentru bani mai buni.

In acelasi timp, sint cele mai pizdoase femei care le-am vazut in viata mea si tot ce vreau sa fac e sa le fut in cur.

================================================== ================
"Mamaliga is the fucking BOMB!!!"
blonda80 is offline   Share thread on Digg Share thread on Twitter Share thread on Reddit Share thread on Facebook Reply With Quote