![]() |
Epassporte...Anyone got money on wire?
I have requested a wire transfer week ago...nothing happened yet...So did anyone actually got it? Thanx!
|
Do a search, yesterday I saw a post about a guy who got a 6 figures wire.
|
|
There have been people getting them. Is your money in the wallet or visa? My money is stuck in the visa like most people so I can't do a transfer.
|
Quote:
Hope it will arrive soon :( |
Quote:
Unless they do 1 wire per day, of course. :321GFY |
koliki iznos je u pitanju? I u kojoj banci saljes wire? (jer znam da neke ne prihvataju epass u Srbiji)...
|
sta ce ti picka materina epass u srbiji kad epass nije stigo ni u EU jebote.
|
McSpike: O'RLY :) Wire je wire, nema veze da li ga saljes u Evropu ili u Zanzibar... ako je banka u SWIFT programu, nema veze gde ga saljes... Samo ako je poslat.
|
Quote:
|
Quote:
4,3k$ mi je ostalo frozen... |
Quote:
Nema veze sa srpskim bankama, vec sa nekim bankama koje ne prihvataju epass. |
Quote:
|
Quote:
|
let us know IF you get the money...
|
meni je ostalo 10k zamrznuto gore....nadam se da cu cim prjie to moc koristiti
|
Quote:
|
optimista sam...
|
Quote:
Koliko sam razumeo: ePassporte raspolaze sa novcem koji je u Wallet systemu. ostale pare su kod: St. Kitts-Nevis Anguilla National Bank Ltd. koja se sada pravi blesava i neda/prolongira sa isplatom novca ePassporteu zato sto im je VISA suspendovala koriscenje nasih VISA ePassporte kartica a razlog za ukidanje je taj sto su neki klijenti koristili za kupovinu pills i slicnih zabranjenih proizvoda po novom ugovoru vize iz 2009. godine. Poslao sam im svima emailove i sta su mi odgovorili ... sada cekam i refreshujem ovaj gfy :( |
Quote:
|
I got my wire this morning from my wallet!
|
Quote:
|
Quote:
|
I am still waitinggggggggggg!
|
Michael is still replying fast - I got reply in less than an hour..
|
All times are GMT -7. The time now is 12:42 PM. |